Balkan the living past
 
 

Pera's Place

Deze tuin hierboven is van Pera. Het ouderlijk huis van Pera ligt op deze plek, 200 m boven zee niveau in een klein gehucht genaamd "Kruce" in het zuiden van Montenegro.

Dit is bij uitstek een plek voor liefhebbers van natuur en rust.  Een tuin van 3800 m2  helemaal voor U.  Pluk het fruit uit de bomen en koop van de lokale bevolking, vis, wijn, rakija, olijven, olie en kaas (ook geitenkaas).

Het huis is geschikt voor 4 tot 6 personen,  en evt. een aantal tenten en is goed bereikbaar met de auto en evt met openbaar vervoer. Op het landgoed is genoeg ruimte om meerder auto's te parkeren.


Deze authentieke plek heeft een eenvoudig huis , maar is voorzien van alle gemakken zoals, airco, televisie, internet, vuurplaats, binnen en buiten douche

De tuin is gigantisch en u waant zichzelf alleen, totdat u beseft dat u midden in een gehuchtje verblijft met vlakbij een bron ( 200 meter) waar de dieren en mensen zich verkoelen aan het water. U kunt uw terras, zitplaats en uitzicht zelf kiezen op dit landgoed. In de directe omgeving van het huis vindt u naast de bron , ook een olijfpers, een winkel, en natuurlijk het strand.  Pera, de eigenaar, zal u welkom heten en u bekend maken met het dorp. Het dorp heeft ook een eigen strand wat u evt. lopend kunt bereiken.

U kunt dit huis huren voor de prijs van 450 euro per week all in. en evt. excursies kunt u ter plaatse regelen maar is niet verplicht

Wilt u meer informatie dan kunt u het bovenstaande telefoonnr  0031642213888 bellen